Inloggen   |  Account aanmaken  
mbt schoenen outlet
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Welkom bij onze MBT online shop. Hier krijgt u de volledige informatie over verzending en retourneren.

Verzenden:

1. Veilig verzekerde garantie: Bij het bestellen van de artikelen en de afhandeling ontvangen wij binnen 24 uur informatie en bestellingen. Deze tijd is opgenomen in de verzameling van goederen, verpakking, verzendcontact en doorvoer van goederen.
2. Vervolgens wordt het pakket verzonden via internationale verzendmethode, bevestigd EMS, DHL en andere opties die u kunt nemen. Bij het verzenden van de bestelling kunt u tracking-URL's en nummers gebruiken op uw e-mailadres dat u op onze website heeft geregistreerd. Als het product op voorraad is, kunt u binnen 5-8 werkdagen.
3. Zorg ervoor dat de juiste informatie die u verstrekt, zoals ontvanger, adres, e-mail, telefoon, etc. Wij sturen het item naar u op basis van de informatie, zodat u 100% correct kunt verifiëren.
4. De serienummers u kunt het proces van uw bestelling volgen. Beveiligde overdracht is verzekerd. Als u het pakket niet binnen een maand vanaf de datum ontvangt, kunt u contact met ons opnemen en we zullen de betaling terugbetalen.

Returns & Exchange

Wij doen ons best om u 100% tevredenheid te geven. Als u een retour wilt gebruiken, kunt u contact opnemen met onze klantenservice en op de hoogte van de reden voor het retourneren. Alle artikelen die naar ons zijn verzonden, moeten in originele staat zijn ingevuld met alle tags en labels, ongebruikte, niet gedragen, veranderd of gewassen, enz. Binnen 30 dagen kunt u retourneren in de benodigde periode, zullen we niet terugkeren. Of vervanging. Verzendkosten van retourzendingen en uitwisseling worden door de klanten in rekening gebracht.

Voor retourzendingen:

Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst teruggestuurd worden, alle retourzendingen zijn nooit gebruikt en in nieuwe staat. Alle teruggegeven pakketten moeten verzekerd zijn. Voor het retourneren van de juiste artikelen voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Voor uitwisselingen:

Wij accepteren alleen ruilen voor nieuwe en nooit gebruikte artikelen met alle accessoires en verpakkingen. Stuur het artikel binnen 7 dagen na ontvangst terug. Alle retourzendingen moeten verzekerd zijn, de uitwisseling zal binnen 5-7 dagen na ontvangst van de retourzending worden verzonden. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzending.

kennisgeving

Moet worden besteld Annulering van een bestelling voordat de bestelling wordt verzonden. Want we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 12-24 uur na het plaatsen van bestellingen, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst. Bij het indienen van een annulering na verzending wordt de bestelling verwerkt volgens het retourbeleid. Ik hoop dat u op dit belangrijke punt kunt begrijpen.